Συνελήφθη 31χρονος για την άγρια δολοφονία 63χρονης μητέρας δύο παιδιών στην Καλαμαριά – Παρουσιάστηκε ως ψυκτικός

Τον γρίφο της άγριας δολοφονίας μιας 63χρονης χήρας και μητέρας δύο παιδιών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης καλούνται να λύσουν οι Αρχές και στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ένας 31χρονος άνδρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας μετέβη στο σπίτι της 63χρονης ως τεχνικός την ημέρα της δολοφονίας, την περασμένη Τετάρτη (12/06). Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, ο 31χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με τη γυναίκα και τότε της επιτέθηκε με αντικείμενο στο κεφάλι, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή την Πέμπτη (13/06) στο διαμέρισμα της, στην οδό Πασαλίδη, μέσα σε μία λίμνη αίματος, η κόρης της, η οποία έμενε και μαζί της. Μόλις η κόρης της 63χρονης ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα και διαπίστωσε τον θάνατο της μητέρας της, άρχισε να φωνάζει σε κατάσταση σοκ, με αποτέλεσμα να την ακούσουν οι γείτονες και να καλέσουν την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε κατά την εξέταση που πραγματοποίησε ότι η 63χρονη έφερε τραύματα στο κεφάλι, γεγονός που επιβεβαίωνε ότι ήταν θύμα δολοφονίας. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Οι Αρχές ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αναζητώντας σημάδια διάρρηξης και αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 63χρονη να άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της. Σε αυτή την περίπτωση οι έρευνες στρέφονται μοιραία στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της. Μάλιστα, οι διωκτικές Αρχές έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν καταθέσεις.

Σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης μπορεί να αποδειχθεί το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες η 63χρονη είχε έρθει σε συμφωνία για την πώληση της ξενοδοχειακής μονάδας που διατηρούσε στη Σαντορίνη, με αποτέλεσμα να έχει στην κατοχή της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ίσως λοιπόν η 63χρονη έγινε στόχος, αφού δεν ήταν και λίγοι αυτοί από το οικογενειακό κι το ευρύτερο φιλικό της περιβάλλον που γνώριζαν πως βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη με «ζεστό» χρήμα. Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν κάποιος ασκούσε πιέσεις στην 63χρονη ή βρισκόταν σε ρήξη μαζί της. Όπως εξήγησε η κόρη της, ούτε σε εκείνη ούτε στον αδερφό της είχε εκφράσει ανησυχίες η μητέρα τους.

About Author