Ξέσπασε ο Πουλακίδας κατά της “χαριτωμένης χυδαιότητας” της Εύας Καϊλη με την ανοχή των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ (vid)

Ακόμη μία περίπτωση ευθείας προσβολής, χωρίς επιχειρήματα και με το γνωστό… χαριτωμένο της ύφος, από πλευράς Εύας Καϊλή, η οποία είναι υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές, μετά την πρόσφατη γκάφα με τον Κώστα Αρβανίτη.

Η ευρωβουλευτίνα του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον δημοσιογράφο Κώστα Πουλακίδα, ότι δεν σέβεται τα θύματα της 17 Νοέμβρη.

Όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τη σχέση τους με τη 17Ν, ο Κώστας Πουλακίδας ζήτησε συγκεκριμένα παραδείγματα, ενώ όταν ο πρώτος αναφέρθηκε σε δήλωση του Μάκη Μπαλαούρα και ο Πουλακίδας πήγε να τον διαψεύσει, παρενέβη η Καϊλή, λέγοντάς του ότι δεν σέβεται ούτε τα θύματα της οργάνωσης.

«Είναι ντροπή να μου λέτε τέτοια πράγματα και να μην σας λέει κανείς τίποτα. Λέτε προσβλητικές κατηγορίες και δεν σας λέει κανένας τίποτα. Έρχεται κανένας κύριε Οικονόμου να σας προσβάλλει χαριτωμένα; Εσείς δεν μετράτε τις λέξεις σας, τις ξεστομίζετε χαριτωμένα. Επειδή δεν καταλαβαίνετε τι λέτε; Από πού με ξέρει και το λέει αυτό; Γιατί δεν την ρωτάτε κύριοι συνάδελφοι», ξέσπασε ο Κώστας Πουλακίδας θέτοντας στο στόχαστρο και τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ οι οποίοι θεώρησαν απλά ok μία τέτοια δήλωση.

 

About Author