Οι “μπηχτές” του “Βήματος” για το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ

Για γκρίνια και αμφισβήτηση του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ κάνει λόγο ο “Βηματοδότης” στο χθεσινό φύλλο του “Βήματος”, χωρίς όμως να κατονομάζει ποιοι γκρινιάζουν ή ποιοι το αμφισβητούν.

Ωστόσο η αναφορά ότι η γκρίνια έχει να κάνει με τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου (που ανακοινώθηκε και επισήμως εχθές), αλλά και με ετερόκλητες δυνάμεις που έχουν διεισδύσει (ενν στην Πειραιώς), “Με αποτέλεσμα” όπως σημειώνει η στήλη “Αντί ενος ομοιογενούς συνόλου, να συγκροτείται ένα σύστημα προσωπικών στρατηγικών και φιλοδοξιών” είναι σαφές ότι φωτογραφίζονται συγκεκριμένα πρόσωπα και “κέντρα” που δυσφορούν! Και ειδικά όταν αναφέρει ότι “Οι ασκούντες κριτική λένε ότι οι επικοινωνιολόγοι δεν διακρίνονται για την αντικειμενική τους κρίση”!

Μάλιστα στη συνέχεια ο “Βηματοδότης” αναρωτιέται επικαλούμενος πηγές, “Τι είναι αυτό που συνδέει τον Τάκη Θεοδωρικάκο με τον Θωμά Βαρβιτσιώτη, τον Ι. Μυλωνάκη, τον Κυριάκο Πιερακάκη, τον Ακη Σκέρτζο και τον Δ. Καιρίδη”; Για να καταλήξει “Η πορεία προς τις κάλπες δεν θα είναι απλή υπόθεση. Και μπορεί να αυτοϋπονομευθεί. Γιατί τα συμφέροντα καιροφυλακτούν και οι δεσμοί διαφόρων με αυτά είναι γνωστοί από το παρελθόν”.

Πηγή: enimerosi24.gr

About Author