Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δηλώνει τώρα ότι δεν γνώριζε για τον Νίκο Γεωργιάδη… – Τι είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο (vid)

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Η Επόμενη Μέρα” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και μεταξύ άλλων αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι σαφείς αποστάσεις έως πλήρη… αποστασιοποίηση από τον Νίκο Γεωργιάδη στου οποίου τη δίκη για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδεραστίας ήταν μάρτυρας υπεράσπισης.

Η κ. Ασημακοπούλου είπε ότι κατέθεσε ως μάρτυρας επειδή τη συνδέει με τον Νίκο Γεωργιάδη μια φιλία 30 χρονων προσθέτοντας ότι όπως κατέθεσε ενόρκως ούτε γνωρίζει αλλά ούτε και κατέθεσε κάτι για την ουσία της υποθέσεως.

Βέβαια στην κατάθεσή της στο δικαστήριο είχε αποδώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι πρόκειται για σκευωρία:

«Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν από τα πιο κρίσιμα στελέχη… Στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έναν πόλεμο που εκπορεύεται από συγκεκριμένα κέντρα με συγκεκριμένους εκτελεστές. Ήθελαν να καταστρέψουν ένα από μεγάλα όπλα και εργαλεία του κ.Μητσοτάκη στον αγώνα του, που είναι ο Νίκος Γεωργιάδης».

Την ίδια ημέρα, στην κατάθεσή της πρόσθεσε πως ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένα εξαιρετικά ηθικό στοιχείο, ενώ δεν έχανε ευκαιρία να διατυμπανίζει πως ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αθώος.

Τώρα μετά την πρωτόδικη καταδίκη του Νικου Γεωργιάδη  για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στη Μολδαβία φαίνεται πώς αυτά αλλάζουν…. Υπάρχουν και οι ευρωεκλογές…

About Author