21 Ιαν 2026

Δείτε επίσης

Παρελθόν το Notos Home στην Κοτζιά – Γιατί μετακομίζει το γνωστό κατάστημα

Image

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews

Σε φάση μεταφοράς των τελευταίων αντικειμένων από το Notos Home της Πλατείας Κοτζιά στον 6ο και 7ο όροφο του πολυκαταστήματος Notos Galleries (πρώην Λαμπρόπουλος) στην Αιόλου βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Notos Com. Η τελευταία κάτω από την πίεση των πιστωτριών τραπεζών ακολουθεί πρόγραμμα αναδιάρθωσης το οποίο συμπεριλαμβάνει μεταξύ των άλλων και κλείσιμο καταστημάτων.

Το Notos Home το οποίο ξεκίνησε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ως project της οικογένειας Λαμπρόπουλου (σ.σ. στόχος ήταν να λειτουργήσει ως Λαμπρόπουλος Home) υλοποιήθηκε τελικά από της Notos Com, συμφερόντων του Ομίλου Παπαέλληνα σε συνεργασία με τον άλλωτε ισχυρό όμιλο Κορασίδη.

Η αρχική μετοχική συμμετοχή ήταν 51% Notos Com, 49% Κορασίδης μέσω της Κλαουδάτος (σ.σ. το Notos Home δημιουργήθηκε στους ανακατασκευασμένους χώρους όπου λειτουργούσε τις προηγούμενες δεκαετίες το κεντρικό πολυκατάστημα της Κλαουδάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Παρελθόν το Notos Home στην Κοτζιά - Γιατί μετακομίζει το γνωστό κατάστημα | Anatropi News.gr