Ένταση στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της μαθητικής πορείας (video)

Επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας εκατοντάδων μαθητών για το σχέδιο της κυβέρνησης που αφορά το Λύκειο, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους, κάνει ακόμα χειρότερο το σχολείο. Όπως αναφέρουν, οι νέες αλλαγές στο Λύκειο τούς στερεί το δικαίωμα στη μόρφωση, στέλνουν τους μαθητές στην παραπαιδεία και οδηγούν σε απολύσεις εκπαιδευτικών.

Ζωντανά: Επεισόδια μπροστα από την πορεία των μαθητών στο κέντρο της Αθήνας https://www.news247.gr/koinonia/stoys-dromoys-tis-athinas-oi-mathites.6662366.html

Gepostet von news247.gr am Montag, 29. Oktober 2018

Υπογραμμίζουν πως προστίθενται ακόμα περισσότερες εξετάσεις πανελλαδικού τύπου, το πρόγραμμα γίνεται εξοντωτικό για εκείνους και τις οικογένειές τους και μπαίνουν περισσότερα εμπόδια στο δικαίωμά στη μόρφωση, η οποία μετατρέπεται σε ένα ατέλειωτο κυνήγι των «SOS».

Το συλλαλητήριο προγραμματίστηκε αμέσως μετά την έφοδο της περασμένης εβδομάδας στο γραφείο του υπουργού Παιδείας κ.Γαβρόγλου. Παρά το γεγονός πως το κάλεσμα ήταν για τις 12:00 σήμερα, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια ήδη από τις 11:00, έστησαν εξέδρα στην οποία τραγουδούν μαθητικά συγκροτήματα, ενώ η οδός Πανεπιστημίου είναι κλειστή από την αρχή της στη Β.Σοφίας.

ΠΗΓΗ: news247.gr

About Author