27 Φεβ 2026

Δείτε επίσης

  • Home
  • Πολιτικη
  • Νέα πολιτική απρέπεια στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Νέα πολιτική απρέπεια στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Image

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews

Ενώ οι γκάφες του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ τείνουν να γίνουν κανόνας, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην προσπάθειά του να σχολιάσει την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, την οποία ανακοίνωσε ουσιαστικά ο πρωθυπουργός από την Ιθάκη, ο Κυρανάκης προέβη σε πολιτικό ατόπημα.

Με ακραία ρητορική ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, απέδειξε πως αγνοεί για τα καλά την έννοια του πολιτικού πολιτισμού. Στην ανάρτησή του ο Κυρανάκης χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων την κυβέρνηση “παρέα άχρηστων ανεπάγγελτων”.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση ξεπούλησε, έφαγε, λεηλάτησε, εκβίασε κ.ο.κ. ενώ το αποκορύφωμα είναι πως σύμφωνα με τον ίδιο, “έκαψε” και “έπνιξε”. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δεν διστάζει λεπτό να ασκήσει ρηχή αντιπολίτευση πάνω στις σορούς ανθρώπων.

Δείτε επίσης