Λίστα βουλευτών και στελεχών που θα εμφανίζονται στα κανάλια καταρτίζει το Μαξίμου- Σκοπός να αποφευχθούν περιστατικά τύπου…Αυλωνίτου

Η ατυχής -όπως την χαρακτήρισε η ίδια- έκφραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου που, μιλώντας στον Σκάϊ, είπε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης “λέει…π@π@ριές”, όχι μόνο την ανάγκασε να “τα μαζέψει”, αλλά προκάλεσε και προβληματισμό στο κυβερνών κόμμα.

‘Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά της χυδαίας επίθεσης του βουλευτή της Ν.Δ Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος είχε πει πως “ο Τσίπρας και η Δούρου πρέπει να φύγουν με κλωτσιές”, η δήλωση της κ. Αυλωνίτου “θόλωσε” το μήνυμα που ήθελε να στείλει το Μέγαρο Μαξίμου.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του anatropinews.gr, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, μαζί με τον διευθυντή της Κ.Ο Κώστα Ζαχαριάδη και την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Ράνια Σβίγγου ετοιμάζουν κατάλογο βουλευτών και κομμΑτικών στελεχών που θα προκρίνονται για τις εκπροσωπήσεις της κυβέρνησης και του κόμματος στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Θεωρείται, δε, πιθανό να υπάρξει κεντρική διαχείριση των προσκλήσεων (όπως έκανε παλιά ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει να κάνει το ΚΚΕ), ώστε να προβάλλονται εκείνα τα στελέχη που έχουν ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη εικόνα για τα θέματα της επικαιρότητας και, με αυτό τον τρόπο, να αποφεύγονται “παρατράγουδα”.

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ προσκαλούν συνεχώς βουλευτές που υποπίπτουν συχνά σε επικοινωνιακά σφάλματα και δηλώσεις που προκαλούν προβλήματα.

About Author