Αντώναρος: ¨Ερχονται ποινικές διώξεις για τη Novartis που αφορούν και πολιτικά πρόσωπα

«Έρχονται διώξεις στην υπόθεση Novartis και αυτό αφορά και πολιτικά πρόσωπα» εκτίμησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Β. Σκουρή και Α. Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

«Η διερεύνηση αυτού του σκανδάλου δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Δεν τελείωσε το θέμα επειδή έφυγε από τη Βουλή. Θέλαμε, εμείς οι δημοκρατικοί πολίτες, να πάει στη Δικαιοσύνη για να το επεξεργαστούν οι φυσικοί δικαστές. Σε λίγο θα υπάρξουν εξελίξεις. Δεν μπορεί να αλλάξει τεχνητά το πολιτικό σκηνικό για να μην υπάρξουν αυτές οι εξελίξεις» πρόσθεσε.

Σε σχέση με την κρίση αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι «υπάρχουν βουλευτές που έχουν αλλάξει και τρία και τέσσερα κόμματα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και πρέπει να σταματήσουν. Μου θυμίζουν τη δεκαετία του ’60». Ο κ. Αντώναρος απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση της Κ. Παπακώστα για συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας από ανεξάρτητους βουλευτές, ανάμεσα τους και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής: «Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε επαφή, συνεργασία ή επικοινωνία με πρόσωπα που προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή».

About Author