Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί Μαραντόνα και η ένταση στο Αργεντινή – Νιγηρία τον οδήγησαν στο νοσοκομείο (video)

Σχεδόν εκτός ελέγχου ο Ντιέγκο Μαραντόνα πανηγύρισε τη νίκη της Αργεντινής επί της Νιγηρίας και την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ. Μάλιστα ξεσάλωσε με τα μεσαία δάχτυλα, την ώρα που κάποιοι τον κρατούσαν για να μη βουτήξει από το μπαλκόνι του γηπέδου της Αγίας Πετρούπολης.

Όμως η υπερβολική ένταση με την οποία έζησε το παιχνίδι δεν του βγήκε σε καλό αφού πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ

https://www.facebook.com/TheEPLFootball/videos/1833667083358841/

Στο ημίχρονο ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποχώρησε από τη θέση του στην κερκίδα υποβασταζόμενος και σε κακή κατάσταση. Ο Αργεντινός αστέρας δεν μπορούσε να περπατήσει μόνος του και με τη βοήθεια ενός ανθρώπου του περιβάλλοντός του, πήγε στη σουίτα του γηπέδου της Αγίας Πετρούπολης, όπου οι υπεύθυνοι τον κάθισαν σε μία καρέκλα και του έκαναν αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Olé» η πίεση του Μαραντόνα έπεσε με τους συνοδούς του να τον συμβουλεύουν να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Ο ίδιος φαίνεται να αποκρίθηκε πως «δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα» με αποτέλεσμα να του χορηγηθούν ειδικά χάπια τα οποία τον δυνάμωσαν.

Με την λήξη του αγώνα τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Olé» ο Μαραντόνα δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο καθώς η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.

 

About Author