Ο Καμμένος φωτογραφίζει τον επιχειρηματία που βρίσκεται πίσω από Λαζαρίδη – Οι ΑΝΕΛ τον καλούν να παραδώσει την έδρα

Tweet με νόημα ανάρτησε ο Πάνος Καμμένος με το οποίο ουσιαστικά φωτογραφίζει τον επιχειρηματία που βρίσκεται πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιωργου Λαζαρίδη  από τους ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος αφήνει σαφείς αιχμές για το «παρασκήνιο» της ενέργειας του Γ. Λαζαρίδη, αναρτώντας βίντεο στο οποίο ακούγεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από λίγο καιρό να λέει πως «η χούντα πέφτει. Είναι θέμα μηνών. Δεν έχουμε κανένα θέμα».
Εξάλλου στη τελευταία συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο Π. Καμμένος, είχε τονίσει την προσπάθεια εκφοβισμού των ΑΝ.ΕΛ. και την προσπάθεια διάσπασης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της κυβέρνησης, από εξωτερικούς παράγοντες, ζητώντας μάλιστα και εισαγγελική παρέμβαση.

Παράλληλα να παραδώσει την έδρα του, καλεί τον Γιώργο Λαζαρίδη ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης. Ταυτόχρονα τον εγκαλεί για αδυναμία να εκτελέσει με πατριωτική ευθύνη τα καθήκοντά του.

Αναλυτικά η δήλωσή:

«Τον δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των εθνικών συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι. Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε. Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του, πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου. Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό, ενώπιον δυο Υπουργών. Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει».

About Author