Η στιγμή που ο Τσίπρα προβάρει την γραβάτα στο Μαξίμου (εικόνες& video)

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει από το μεσημέρι της Παρασκευής ότι θα φορούσε την… περιβόητη και πολυαναμενόμενη γραβάτα, στην ομιλία του στο Ζάππειο.

Μιλώντας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ενημερώνοντάς τον για την αποτίμηση της συμφωνίας, του έλεγε πως θα υλοποιήσει τη δέσμευσή του από το ’15, τώρα που η Ελλάδα πήρε απάντηση για το χρέος.

Έτσι, πράγματι στις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φορώντας γραβάτα και αμέσως, όλοι άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με την ενδυματολογική του κίνηση, παρά με τα όσα δήλωσε για το χρέος, το τέλος των μνημονίων και την επόμενη μέρα για τη χώρα.

Καρέ-καρέ: Η στιγμή που ο Τσίπρας φορά τη γραβάτα στο Μαξίμου

Το θέμα της “γραβάτας” έγινε νούμερο ένα στα κοινωνικά δίκτυα, και αργά το βράδυ της Παρασκευής, εμφανίστηκε και στο Instagram ένα σχετικό “story” που δείχνει τη στιγμή κατά την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος βοηθά τον Αλέξη Τσίπρα να ολοκληρώσει την εμφάνισή του στο Μαξίμου, λίγο πριν αναχωρήσουν για την κεντρική ομιλία.

Καρέ-καρέ: Η στιγμή που ο Τσίπρας φορά τη γραβάτα στο Μαξίμου

Η είσοδος του πρωθυπουργού στο Ζάππειο στην κοινή συνεδρίαση των Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

 

About Author