Ο Αργεντίνος Αλεξάντερ Μπαρμπόσα πιο κοντά στην ΑΕΚ

Τα σχέδια τους καταστρώνουν στην ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Βράνιες ο οποίος όπως φαίνεται είναι όλο και πιο κοντά στην Αντερλεχτ που ανεβάζει διαρκώς την προσφορά της καλύπτοντας τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ένα από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι αυτό του Αλεξάντερ Μπαρμπόσα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», τον 23χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ που ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά έχει δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2019 στη Ντεφένσα ι Χουστίθια. Το συμβόλαιο του παίκτη με τους «μιγιονάριος» λήγει το 2021.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υψηλόσωμος αμυντικός (1,93μ.) διατηρεί οψιόν διακοπής του δανεισμού του το χειμώνα του 2018, ενώ η Ντεφένσα καλύπτει το συμβόλαιό του και θα κληθεί να πληρώσει μια ρήτρα 50.000 ευρώ αν φύγει ο ποδοσφαιριστής και δεν επιστρέψει στη Ρίβερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, από την ΑΕΚ δεν έχει γίνει κάποια πρόταση στην ομάδα της Αργεντινής, ωστόσο έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Μπαρμπόσα και έχουν βρει δίαυλο επικοινωνίας. Δεν αποκλείονται και οι επαφές το επόμενο διάστημα, αρκεί πρώτα να προχωρήσει η περίπτωση του Βράνιες στους Βέλγους.

About Author