Χατζηδάκης: Όσο ο καιρός περνάει, τόσο δημιουργούνται τετελεσμένα

“Κάναμε ό,τι μπορέσαμε για να αποτρέψουμε αυτή τη συμφωνία. Από την ώρα που πήγαμε στο Βόρεια Μακεδονία με σκέτο μακεδονική γλώσσα και σκέτο μακεδονική εθνότητα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην κυρωθεί από την ελληνική βουλή. Αλλά όσο περνά ο καιρός δημιουργούνται ολοένα και περισσότερα τετελεσμένα και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα”.

Την απάντηση αυτή στην ερώτηση αν η Νέα Δημοκρατία θα επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία για το Σκοπιανό έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Β. Σκουρή και Α. Σπανού.

Σε σχέση με την επίθεση που δέχθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος από τον Α. Σαμαρά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο λέγοντας: “Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν καθηγητής μου στη Νομική και ο Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός μου. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο λόγω της ειδικής σχέσης που έχω και με τους δύο”.

Κατά τα άλλα, τόνισε ότι “δεν τίθεται θέμα προσχώρησης του Δ. Καμμένου στην ΝΔ. Δεν εκφράζομαι από τις απόψεις του. Μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την ΝΔ χωρίς να εγκαταλείψουμε εμείς τις θέσεις μας”.

Πηγή: news247.gr

About Author