Κατηγορίες για “προδοσία” και από τον Πατούλη- “Σιγή” από τη Ν.Δ για τα στελέχη της που διχάζουν

Μετά τον βουλευτή Κιλκίς Κ. Κασαπίδη που κατηγόρησε την κυβέρνηση για “εσχάτη προδοσία” με αφορμή τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, χωρίς να υπάρξει επίσημη αντίδραση από τη Ν.Δ, ένα ακόμα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υψώνει τους διχαστικούς τόνους.

Μιλώντας στη συγκέντρωση για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε σε αντίδραση στην εκδήλωση υπογραφής της συμφωνίας στις Πρέσπες ο Γιώργος Πατούλης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών “προδότες”. Ανάρτησε, μάλιστα, τη σχετική φράση και στον λογαριασμό του στο twitter.

Ο Γιώργος Πατούλης, ωστόσο, είναι, εκτός από στέλεχος της Ν.Δ και διεκδικητής του χρίσματος για να είναι υποψήφιος είτε για το δήμο Αθηναίων, είτε για την περιφέρεια Αττικής, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου.

Τις προσβολές Κασαπίδη περί “εσχάτης προδοσίας” προσπάθησε να δικαιολογήσει στη Βουλή ο αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης, αν και ο βουλευτής ουδέποτε τις απέσυρε. Όμως το γεγονός ότι ο κ. Πατούλης τις επαναλαμβάνει, χωρίς να έχει σημειωθεί αντίδραση από τη Ν.Δ, δείχνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ή τις υιοθετεί και τις υποθάλπει, ή στην καλύτερη περίπτωση τις ανέχεται.

 

About Author