Σπυράκη για πρόταση μομφής: Κάθε πράγμα στον καιρό του

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά της η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη για τις επόμενες κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ανοιχτή διαφωνία με τη συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων για το όνομα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη είπε “κάθε πράγμα στον καιρό του” όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πρότασης μομφής. Επιτέθηκε ωστόσο στην κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπογράψει μια εθνικής σημασίας συμφωνία με τα Σκόπια, τονίζοντας σε ότι αφορά στη στάση του Πάνου Καμμένου πως “δεν μπορούμε να κυβερνούμε αλά καρτ”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο αναμένεται να θέσει θέμα πολιτικής νομιμοποίησης υπό την έννοια πως ο κύριος Τσίπρας ετοιμάζεται να υπογράψει μια συμφωνία χωρίς την στήριξη του κυβερνητικού του εταίρου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει σε όλους τους τόνους πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να κινηθεί ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό με μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα.

About Author