Μουντιάλ: Χρυσάφι για το τρόπαιο δίνουν οι Ισπανοί

825.000 ευρώ κατά άτομο είναι το πριμ που θα λάβουν τα μέλη της εθνικής Ισπανίας, αν στις 15 Ιουλίου ανεβάσουν τη «ρόχα» στην κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Marca”, το μπόνους που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση της ομοσπονδίας είναι αρκετά υψηλότερο από τις 600.000 ευρώ, ποσό που είχαν λάβει οι παίκτες της πρωταθλήτριας κόσμου του 2010. Αυξημένο είναι όμως και σε σχέση με τα 720.000 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί το 2014, όταν η εθνική Ισπανίας αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Χουλέν Λοπετέγκι συμφώνησαν να μην πάρουν κανένα πριμ, αν μείνουν εκτός προημιτελικών, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, διαβεβαίωσε ότι κάποιο μπόνους θα δοθεί και στους υπαλλήλους της ομοσπονδίας, σε περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ.

Η “Marca” αναφέρει επίσης ότι το πριμ για την εθνική Ισπανίας είναι ελαφρώς υψηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο που θα λάβουν οι Βραζιλιάνοι αν κατακτήσουν το Μουντιάλ (800.000 ευρώ ο καθένας) και υπερδιπλάσιο από το αντίστοιχο που έχει συμφωνηθεί για την κάτοχο του τίτλου Γερμανία (350.000 ευρώ για κάθε παίκτη).

 

 

About Author