Έφυγε ξαφνικά από τον ΑΝΤ1 και έκλεισε στο Epsilon

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, το Epsilon ετοιμάζει ένα πρωινό μαγκαζίνο που θα μας κρατάει συντροφιά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού και θα είναι προπομπός για το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού, τη νέα σεζόν.

Η Μαντώ Γαστεράτου, συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπέγραψε με το Epsilon για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού αφήνοντας τους Αντενικούς «ξεκρέμαστους»! Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε πως το κανάλι είχε αφήσει ανεκμετάλλευτη την παρουσιάστρια όταν επέστρεψε από το NOMADS αφού δεν την είδαμε ούτε στο Πρω1νό που συμμετείχε μέχρι να φύγει για το Παλαουάν των Φιλιππίνων ούτε σε κάποιο άλλο project.

Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon, μαζί με τη Μαντώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα βρίσκονται ακόμα μια γυναίκα και ένας άντρας. Η επικρατέστερη γυναίκα είναι η Λάουρα Νάργες. Η ξανθιά παρουσιάστρια μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του Epsilon και έκανε ραντεβού με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Ο άντρας που θα πλαισιώνει τη νεανική παρέα ακόμα αναζητείται. Κριτήριο των ιθυνόντων είναι να έχει χημεία με τις δυο γυναίκες, να έχει χιούμορ και φυσικά να είναι αγαπητός στο ευρύ κοινό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Epsilon η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 10:00.

ΠΗΓΗ: peoplegreece.com

About Author