Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε την εκκίνηση στο Ράλι Ακρόπολις

Το σήμα της εκκίνησης του Ράλλυ Ακρόπολις 2018 έδωσε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης από τον Ιερό Βράχο, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια που θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχή χρονιά τον θεσμό και συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωσή του.

Είναι η τρίτη χρονιά που η Περιφέρεια στηρίζει εμπράκτως τον θεσμό του Ράλλυ Ακρόπολις, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την προβολή της Στερεάς Ελλάδας, την ενίσχυση του τουρισμού και την στήριξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μιλώντας για την συμμετοχή της Περιφέρειας, μετά την εκκίνηση του αγώνα, ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην ικανοποίηση όλων των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας για το γεγονός ότι η προσπάθεια να επιστρέψει και να μείνει το Ράλλυ Ακρόπολις στην πατρίδα του, στέφθηκε με επιτυχία.

«Η επιστροφή και η παραμονή ενός τέτοιου θεσμού στην Στερεά Ελλάδα, ήταν για εμάς ένα στοίχημα που το κερδίσαμε. Συμπληρώσαμε ένα κομμάτι που μας έλειπε από την παγκόσμια προβολή του τόπου μας. Στηρίξαμε οικονομικά και πρακτικά την διοργάνωσή του γιατί παραμένουμε αταλάντευτοι στην στρατηγική μας να παίρνουμε πρωτοβουλίες για να συνδέουμε τον τουρισμό με δράσεις διεθνούς εμβέλειας και κύρους. Καταφέραμε να το φιλοξενούμε για τρίτη συνεχή χρονιά και αυτό θα επιδιώξουμε και τα επόμενα χρόνια. Οι διαδρομές του είναι η διαφήμισή μας. Είναι η μαγεία που προσφέρει η Στερεά Ελλάδα στο Ράλλυ Ακρόπολις και το θέαμα που προσφέρει το Ράλλυ Ακρόπολις στην Στερεά Ελλάδα» δήλωσε ο κ.Μπακογιάννης και πρόσθεσε ότι και εφέτος, η συνεργασία μεταξύ των στελεχών της Περιφέρειας, της ΟΜΑΕ και όλων όσοι συνδιοργάνωσαν τους αγώνες, ήταν εξαιρετική.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

About Author