Διαδικασίες του κατεπείγοντος υιοθετεί το Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά στο θέμα της απαγόρευσης εξόδου του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1.
Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews, δυο μόλις ημέρες μετά τη διάταξη της εισαγγελέως Πειραιώς, Ειρήνης Τζίβα, το δικαστικό συμβούλιο καλεί σε αυτοπρόσωπη εξέταση τους κατηγορούμενους σε βαθμό κακουργήματος για σειρά εγκληματικών ενεργειών.
Σήμερα το μεσημέρι ο Β. Μαρινάκης και οι τρεις στενοί συνεργάτες και συγκατηγορούμενοι του στην υπόθεση του ναρκόπλοιου καλούνται να τοποθετηθούν αυτοπροσώπως απέναντι στην εισαγγελική διάταξη που τους απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα.
Όπως ορίζει ο νόμος η επίμαχη εισαγγελική διάταξη θα πρέπει να έχει επικυρωθεί από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο εντός προθεσμίας 15 ημερών.


