Κατέβασαν γυναίκα από αεροπλάνο επειδή είχε πόνους περιόδου! [εικόνα]

Το ταξίδι από το Μπέρμιγχαμ στο Ντουμπάι για ένα ζευγάρι Βρετανών τελείωσε πριν ακόμα ξεκινήσει, αφού δίχως να το καταλάβουν, βρέθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη εκτός πτήσης!

Όταν η 24χρονη Beth Evans είπε στον φίλο της κατά την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο της Emirates πως πονάει η κοιλιά της εξαιτίας της περιόδου που είχε, δε φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να γίνει αιτία για να ακυρωθεί το ταξίδι τους.

Για κακή της τύχη άκουσε το σχόλιό της αυτό μια αεροσυνοδός του αεροσκάφους και, λίγη ώρα αργότερα, ζητήθηκε από τους δύο αποσβολωμένους Βρετανούς να κατέβουν από το αεροσκάφος. Η δικαιολογία που πρόβαλε το πλήρωμα ήταν ότι δεν υπήρχε γιατρός στο αεροσκάφος που θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη της φροντίδας της, εάν χρειαζόταν, και επομένως δεν μπορούσαν να αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη.

Αν και η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να εξηγήσει στο πλήρωμα πως οι πόνοι που είχε δεν ήταν και τόσο σοβαροί και πως μπορούσε να αντιμετωπίσει τέτοιους πόνους, εκείνοι δεν πείστηκαν και τους απαγόρευσαν να ταξιδέψουν. Έτσι το ζευγάρι αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από το αεροσκάφος, καταβάλλοντας επιπλέον 300 λίρες (από τις 400 που είχαν ήδη πληρώσει έκαστος) για να κλείσουν εισιτήριο στην επόμενη πτήση.

Μιλώντας στη Sun, ο 26χρονος Joshua Moran χαρακτηρίζει την εμπειρία άκρως τραυματική και ντροπιαστική για την κοπέλα του. Όπως τονίζει, η αεροσυνοδός την πλησίασε και άρχισε να τη ρωτά επίμονα και με δυνατή φωνή για την περίοδό της. Όπως τόνισε, το πλήρωμα τους φέρθηκε με μεγάλη αγένεια και η απομάκρυνσή τους από το αεροσκάφος ήταν τελείως αυθαίρετη και αναίτια.

Η Emirates διευκρινίζει πάντως στους όρους της ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να απαγορεύσει σε έναν επιβάτη να ταξιδέψει εάν κριθεί ότι υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του ή για την υγεία των υπόλοιπων επιβατών του αεροσκάφους.

About Author