11 Μαρ 2026

Δείτε επίσης

  • Home
  • Κόσμος
  • Σ. Αραβία: Υπό κράτηση δισεκατομμυριούχοι πρίγκιπες για σκάνδαλο διαφθοράς

Σ. Αραβία: Υπό κράτηση δισεκατομμυριούχοι πρίγκιπες για σκάνδαλο διαφθοράς

Image

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews

Ο δισεκατομμυριούχος σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουάλιντ μπιν Ταλάλ, ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Kingdom Holding, είναι μεταξύ των ανθρώπων που έχουν τεθεί υπό κράτηση και υπό έρευνα από μια νέα επιτροπή κατά της διαφθοράς, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος σαουδάραβας αξιωματούχος.

Ανάμεσα σε αυτούς που κρατούνται και τελούν υπό έρευνα είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας Ιμπραχίμ αλ-Ασαφ, δήλωσε ο αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο βασιλιάς Σαλμάν ανακοίνωσε αργά χθες τη συγκρότηση μιας νέας επιτροπής κατά της διαφθοράς, της οποίας προεδρεύει ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ιδιοκτήτης του σαουδαραβικού τηλεοπτικό δικτύου Al Arabiya.

Το δίκτυο αυτό μετέδωσε ότι υπό κράτηση έχουν τεθεί 11 πρίγκιπες, τέσσερις νυν υπουργοί και δεκάδες πρώην υπουργοί.

Αποτέλεσμα εικόνας για alwaleed bin talal

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης