Για λυπηρό επεισόδιο το οποίο αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης ο οποίος υφαίνεται για το πρόσωπό του, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν να χορεύει σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».
«Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει ότι στην εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε «ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας για την οποία υπάρχει και σχετική ανακοίνωσή του».
https://youtu.be/qJmP8zczgYM
«Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου», συμπληρώνει ο κ. Κουρουμπλής.