Οι σκηνές οι οποίες ακολουθούν, τραβήχτηκαν την ώρα κατά την οποία ήταν σε εξέλιξη ο μεγάλος σεισμός των 7,1 Ρίχτερ στο Μεξικό. Ο κόσμος βγαίνει στον δρόμο για να σωθεί και τρέχει μέχρι που παρατηρεί πως το οδόστρωμα σε ένα τμήμα του ανεβαίνει και πέφτει διαρκώς σαν να αναπνέει. Η κίνηση αυτή, μάλιστα, κράτησε σε όλη τη διάρκεια του σεισμού.
![Βίντεο από τα 7,1 Ρίχτερ στο Μεξικό: Η άσφαλτος σε δρόμο «φούσκωνε» και «ξεφούσκωνε», σαν να ανέπνεε [βίντεο]](http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/seismos-dromos-708_0.jpg?itok=z6ModaHj)
Así es como se levantaba el pavimento durante el sismo 😨 #FuerzaMexico #PrayForMexico pic.twitter.com/QOdZDkF1D4
— Alerta Chiapas (@AlertaChiapas) September 20, 2017
Στο μεταξύ, εκτός από τα δεκάδες κτίρια τα οποία «χτύπησε» ο σεισμός, σοβαρές ζημιές υπέστη και το εμβληματικό στάδιο «Αζτέκα» που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας, το οποίο κόπηκε στα δύο σε ένα σημείο στις εξέδρες.
![«Κόπηκε» στα δύο το στάδιο «Αζτέκα» στο Μεξικό λόγω του ισχυρού σεισμού [εικόνες & βίντεο]](http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/dkhyksnvoaa4boi.jpg?itok=VhdDKkze)


Imagenes que circulan en Twitter del Estadio Azteca 🏟 pic.twitter.com/UvHp4iRXYv
— Willie González (@WillieGzz) September 19, 2017


