Στο Πρασονήσι ο τελικός του Survivor; [εικόνες]

Ο τελικός του Survivor  είναι σε περίπου ένα μήνα και οι παραγωγοί του παιχνιδιού ψάχνουν το ιδανικά μέρος για να τον φιλοξενήσει. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως για τον μεγάλο τελικό έχει επιλεγεί η Ρόδος και συγκεκριμένα το Πρασονήσι, το νοτιότερο άκρο του νησιού.

«Θα γίνει στη Νότια Ρόδο και 90% στο Πρασονήσι, είναι το νοτιότερο μέρος της Ρόδου και η ιδιαιτερότητά του είναι ότι τον χειμώνα γίνεται θάλασσα και το καλοκαίρι νησί και χωρίζεται στη μέση με μία μεγάλη παραλία στην ουσία…», ανέφεραν στο «E».

Αποτέλεσμα εικόνας για πρασονησι ροδος

Το Πρασονήσι είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό σημείο της Ρόδου. Το νησάκι συνδέεται με μια λωρίδα άμμου με τη στεριά, χωρίζοντας στα δύο τη θάλασσα. Ανάλογα με την εποχή, τον καιρό και τα νερά, η λωρίδα αλλάζει μέγεθος και έτσι το Πρασονήσι γίνεται νησί ή χερσόνησος.

Το μοναδικό με αυτή την παραλία είναι πως οι δύο πλευρές της είναι διαφορετικές. Δηλαδή ο ένας κόλπος έχει ήρεμα νερά και ο άλλος ταραγμένη θάλασσα.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρασονησι ροδος

Γι’ αυτό άλλωστε είναι και ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ.

Η «Ροδιακή» είχε σημειώσει πως η παραγωγή ζητά 400 δίκλινα δωμάτια την φιλοξενία της αποστολής του Survivor, η οποία αποτελείται από τουλάχιστον 1.000 άτομα.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρασονησι ροδος

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος που ρωτήθηκε σχετικά, είπε «έχει ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας σε συγκεκριμένα πράγματα, για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του παιχνιδιού».

Αποτέλεσμα εικόνας για πρασονησι ροδος

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

About Author