Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση- Δηλώσεις [video]

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, το πρώτο εναντίον πρωθυπουργού. Στον Ευαγγελισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλες καταδίκασε απερίφραστα αναφέροντας στο Twitter:

«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν».

Στον Ευαγγελισμό κατέφθασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ώστε να δει από κοντά τον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, όπου νοσηλεύεται μαζί με τους δύο συνοδούς του που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, όπως και των δύο συνοδών του.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «είναι προφανές και αυτονόητο ότι η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού κυρίου Παπαδήμου.

Ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς αλλά και από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας τους, τόσο ο κύριος Παπαδήμος, όσο και οι συνοδοί του, βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, έχουν επικοινωνία με το περιβάλλον και υποβάλλονται σε όλους τους αναγκαίους ιατρικούς ελέγχους έτσι ώστε να καθοριστεί, από εδώ και στο εξής, η μεταχείριση που θα πρέπει να έχουν.

Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο συνοδούς του, σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

«Ο κύριος πρωθυπουργός είναι ενήμερος, από τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και θα συνεχίσει να είναι ενήμερος για όλες τις διαδικασίες. Επίσης η Ελληνική Αστυνομία είναι αυτονόητο ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να έχουμε ταχύτατη και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης προς τον Λουκά Παπαδήμο. Περαστικά στον ίδιο και σε όσους τραυματίστηκαν», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο διοικητικής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, στις πρώτες δηλώσεις πριν επισκεφτεί τον Λουκά Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται εκείνος μαζί με τους δύο συνοδούς του, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο που βρισκόντουσαν, έκανε λόγο για μια άνανδρη και άδικη επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «είναι ένας άνθρωπος που κράτησε την Ελλάδα όρθια σε μια δύσκολη περίοδο. Ήταν μία άνανδρη επίθεση και άδικη επίθεση και δεν θα κάμψει το ηθικό μας καθόλου».

Στην ερώτηση εάν έχει περισσότερες πληροφορίες, δήλωσε ότι «δεν έχω πληροφορίες, γι’ αυτό πηγαίνω για να μάθω τώρα».

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο και είπε ότι έχει τις αισθήσεις του, αλλά φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα.

Η δολοφονική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου δείχνει ότι το τέρας της τρομοκρατίας, της βίας, του τυφλού μίσους είναι πάντα ζωντανό και έτοιμο να πλήξει τη Δημοκρατία και το δικαίωμα στη ζωή και την ασφάλεια, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη δολοφονική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι «η επαγρύπνηση δεν είναι, ούτε πολυτέλεια, ούτε υπερευαισθησία. Είναι δημοκρατική υποχρέωση της πολιτείας και των πολιτών. Είναι υποχρέωση μιας κοινωνίας που δεν φοβάται, αλλά και δεν αδιαφορεί απέναντι σε ό,τι συνιστά – άμεσα ή έμμεσα – ενθάρρυνση ή ανοχή της βίας».

Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Νάγια Μητσάκου, επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον Λουκά Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του, τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε εκ νέου με την διοικήτρια του Ευαγγελισμού και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υπεβλήθη ο πρώην πρωθυπουργός.

«Περαστικά στον Λουκά Παπαδήμο και στους ανθρώπους που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του. Πλήγμα στην δημοκρατία τέτοιες ενέργειες», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Η Βουλή σταθερά πιστεύει, με όλες τις εκδοχές και τις εκφάνσεις της, πως η Δημοκρατία δεν πρέπει να φοβάται και δεν πρέπει να λυγίζει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, εξερχόμενος από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και οι δύο συνοδοί του.

Εξέφρασε εκ μέρους των βουλευτών την απερίφραστη καταδίκη του, “για την ακραία, εγκληματική πράξη”, όπως τη χαρακτήρισε και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Λουκά Παπαδήμο και στους δύο συνοδούς του.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου, ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα» και σημείωσε «πως οι θεράποντες ιατροί έχουν τον πρώτο λόγο και από αυτούς πρέπει να ενημερώνεστε».

«Καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Καλώ, ταυτόχρονα, την κυβέρνηση και τις αρχές Ασφαλείας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Εκφράζουμε οργή και οδύνη για την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έξω από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση» ανέφερε και υπογράμμισε πως «η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας θα πρέπει να γίνει πρώτη πολιτική προτεραιότητα διότι οι τρομοκράτες είναι εχθροί της Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των συνεργατών του. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και σημειώνει ότι «είχαμε έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη προστασίας στόχων από την δράση της νέας τρομοκρατίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί με τους παγιδευμένους φακέλους».

«Την συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά & αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία», σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την έκρηξη που τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

«Απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποια ανησυχητική κατάσταση, και αυτό είναι το ευχάριστο. Εμάς θα πρέπει να μας απασχολήσει το άλλο ζήτημα. Και πέρα από την αυτονόητη καταδίκη αυτής της δολοφονικής επίθεσης, θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας, και οι πολίτες, αλλά και οι πολιτικοί, ποιος οπλίζει τα χέρια αυτών των δολοφόνων.

Το μίσος και ο διχασμός που σπέρνουν κάποιοι απερίσκεπτα στην ελληνική κοινωνία, έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να νιώθουν ότι μπορούν να στοχοποιούν και να προσπαθούν να δολοφονήσουν ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε.

«Το χτύπημα ήταν άνανδρο», ήταν ο χαρακτηρισμός που απέδωσε στην τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο σε δηλώσεις του έξω από τον Ευαγγελισμό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διευθύντρια του Ευαγγελισμού κα Μιτσάκη. Ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, εξέφρασε τη συμπαράστασή του και ευχήθηκε περαστικά.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια του Ευαγγελισμού, Νάγια Μητσάκου και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο είχε συναντηθεί πριν την επίθεση εναντίον του ο κ. Παπαδήμος.

«Στη χώρα δεν υπάρχουν πια, ή περιορίζονται ή κινδυνεύουν τα δικαιώματα τα οποία έχουν οι πολίτες σε όλον τον ευρωπαϊκό χώρο», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, εξερχόμενος από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται ο Λουκάς Παπαδήμος και οι δύο συνοδοί του.

«Είναι μια εγκληματική ενέργεια από κοινούς εγκληματίες. Είναι πλήγμα στη δημοκρατία», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εξερχόμενος από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται ο Λουκάς Παπαδήμος και οι δύο συνοδοί του και σημείωσε ότι «μια τέτοια πράξη είναι πλήγμα στην αξιοπρέπεια κάθε πολίτη» καθώς πρόκειται για «έναν άνθρωπο τον οποίο καλέσαμε να βοηθήσει την Ελλάδα σε μια δύσκολη στιγμή της».

Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στο Λουκά Παπαδήμο και σε όσους τραυματίστηκαν.

Την καταδίκη του για την επίθεση εις βάρος του Λουκά Παπαδήμου εκφράζει με γραπτή του δήλωση ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος με γραπτή του δήλωση, από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται.

«Καταδικάζω την αποτρόπαια απόπειρα κατά του Λουκά Παπαδήμου και των συνεργατών του και εκφράζω την συμπαράσταση μου την δύσκολη αυτή ώρα στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν θέση στην πολιτισμένη και δημοκρατική μας κοινωνία και είναι καταδικαστέες στην συνείδηση των Ελλήνων.

Ενωμένοι ορθώνουμε τείχος σε αυτές τις εγκληματικές πράξεις που απειλούν την κοινωνική μας συνοχή, την ασφάλεια και την ζωή των πολιτών”, σημειώνει στη δήλωσή του.

«Η εγκληματική, δολοφονική και άνανδρη απόπειρα, όχι απλά καταδικάζεται από το σύνολο των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί», δήλωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, για την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στη Γλυφάδα, ο Γιάννης Μπαλάφας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον τραυματισθέντα πρώην πρωθυπουργό και τους συνοδούς του και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν δυνάμεις που ανεξάρτητα από το προσωπείο τους κάθε φορά και τους στόχους που επιλέγουν, στοχεύουν να πλήξουν τη δημοκρατία, τις ελευθερίες του λαού και την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη και την πρόοδο».

«Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Λ. Παπαδήμο και τους συνοδούς του. Η τρομοκρατική βία είναι εχθρός μας. Υπονομεύει την δημοκρατική ομαλότητα», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η λογική του μίσους και της τρομοκρατίας δεν θα περάσει. Ενωμένοι θα δώσουμε αυτό τον αγώνα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη και εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στο Λουκά Παπαδήμο και τους δύο συνοδούς του.

Την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, καταδίκασαν ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, η Ολομέλεια της Βουλής και εκπρόσωποι από τη Νέα Δημοκρατία, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, την Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι.

«Καταδικάζουμε και εκφράζουμε την υποστήριξη μας για τις δύσκολες στιγμές που περνά ο πρώην πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του. Αυτή την εποχή ο κ. Παπαδήμος είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και η επίθεση στο πρόσωπό του είναι και επίθεση σε ένα από τα ανώτατα ιδρύματα της χώρας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γαβρόγλου.

«Καταδικάζουμε την επίθεση και εκφράζουμε τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον ίδιο και στους συνεργάτες του», ανέφερε εκ μέρους της ολομέλειας η προεδρεύουσα του Σώματος, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Η Νέα Δημοκρατία απερίφραστα καταδικάζει την άνανδρη επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Ευχόμαστε στον ίδιο και στους συνεργάτες του πλήρη ανάρρωση», τόνισε από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης η βουλευτής Νίκη Κεραμέως.

Την απερίφραστη καταδίκη τους για την τρομοκρατική επίθεση και τις ευχές τους για άμεση και πλήρη ανάρρωση του Λουκά Παπαδήμου, εξέφρασαν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Καταδικάζουμε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Λουκά Παπαδήμου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι «η ενέργεια αυτή αποτελεί πλήγμα για τη Δημοκρατία».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό, καθώς και στους υπόλοιπους τραυματίες.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των συνεργατών του. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σχετικά με το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

«Είχαμε έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη προστασίας στόχων από την δράση της νέας τρομοκρατίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί με τους παγιδευμένους φακέλους», τονίζει στη συνέχεια και επισημαίνει κλείνοντας: «Η σημερινή επίθεση επιβάλλει τη λήψη πρόσθετων μέτρων. Πολίτες και πολιτικές δυνάμεις του τόπου, πρέπει να παραμείνουμε αποφασιστικοί και ενωμένοι στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας».

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Τέτοιου είδους ενέργειες, πέραν από το προβοκατόρικο και δολοφονικό χαρακτήρα τους, υπηρετούν σκοπιμότητες και σχεδιασμούς εχθρικούς προς το λαό και τα συμφέροντά του.

Ευχόμαστε επίσης, ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο και τους υπόλοιπους τραυματίες-συνοδούς του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του κ. Λουκά Παπαδήμου και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας. Κάθε πράξη βίας είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα», δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο άνδρες της φρουράς του», προσθέτει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει απερίφραστα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, την τρομοκρατική επίθεση εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Λουκά Παπαδήμου.

«Αυτές οι εχθρικές ενέργειες προς την δημοκρατία δεν θα περάσουν», τονίζει η ΔΗΜΑΡ, εκφράζοντας συμπαράσταση στον Λουκά Παπαδήμο και τους τραυματίες, ενώ επισημαίνει ότι οι αρχές θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να βρουν τους δράστες της επίθεσης που αμαύρωσαν την διεθνή εικόνα της χώρας.

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε στο Facebook ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μπακογιάννης, για την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

«Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη. Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Στην τρύπα απ´όπου βγήκατε θα ξανασυρθείτε, γιατί δεν αντέχετε το φως. Η βία δεν θα κερδίσει.

Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, απ´όπου κι αν προέρχεται, είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας. Δεν θα πετύχετε. Η καρδιά μας είναι δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και το μήνυμα μας ξεκάθαρο: είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε!», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκλονισμένος από την άνανδρη επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμου, δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εύχεται παράλληλα στον κ. Παπαδήμο «να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο».

 

About Author