Από δύο ελέγχους είχε περάσει ο φάκελος- βόμβα!

Από δύο ελέγχους πέρασε στην Τράπεζα της Ελλάδος ο παγιδευμένος με εκρηκτική σκόνη φάκελος που είχε παραλήπτη τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Όπως αποκαλύπτεται, ο φρουρός του κ. Παπαδήμου πέρασε από έλεγχο φορητής συσκευής X Ray και στη συνέχεια από τα μηχανήματα αμερικανικής κατασκευής της ΤτΕ. Ούτε ο πυροκροτητής εντοπίστηκε από τα ίδια μηχανήματα, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές ασφαλείας, καθώς διαπιστώνεται πως οι τρομοκράτες είναι εκπαιδευμένοι να τοποθετούν την αναγκαία ελάχιστη ποσότητα εκρηκτικής ύλης αλλά και να “προστατεύουν” τον μηχανισμό πυροκρότησης του μηχανισμού.

Από την πρώτη στιγμή η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρέθηκε σε συναγερμό, ειδικά μετά το τελευταίο μπαράζ επιστολών-βομβών του σχεδίου Νέμεσις ΙΙ της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που συγκεντρώνει και τα περισσότερα βλέμματα αυτή την στιγμή, ως η πλέον υποψήφια τρομοκρατική οργάνωση γι αυτό το χτύπημα, χωρίς βεβαίως να εξαιρείται οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα, αφού ο Λουκάς Παπαδήμος είχε στοχοποιηθεί κατά το παρελθόν σε προκηρύξεις τόσο της Συνωμοσίας των Πυρήνων όσο και σε χειρόγραφες σημειώσεις της Πόλας Ρούπα που πρόσφατα βρέθηκαν.
Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετέβησαν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που πήραν καταθέσεις από τους συνοδούς του κ. Παπαδήμου, καθώς ο ίδιος ο Λουκάς Παπαδήμος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Φωτό: Πρώτο Θέμα

About Author