Μητσοτάκης: Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση

Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία τους, την είχαν και την έχασαν. Έστειλαν την χώρα σε δύο μνημόνια τα οποία θα δεσμεύουν την πατρίδα μας ακόμα και μετά την αποχώρησή τους.

Πρόσθεσε πως «δουλειά δικιά μας, της Νέας Δημοκρατίας είναι να πούμε σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει και άλλος δρόμος στη χώρα. Υπάρχει τρόπος να βγούμε από την κρίση ακολουθώντας έναν άλλο δρόμο. Αυτό θα έχει τη δυσκολία του, θα είναι ένας δρόμος που θα μιλάει για ιδιωτικοποιήσεις επενδύσεις. Θα βάλουμε τάξη στο δημόσιο θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα για να κερδίσουμε την χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών».

Αναφορικά με τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «όποτε και να γίνουν θα τις κερδίσουμε εμείς και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η επόμενη κυβέρνηση είναι αυτή που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο».

Αναφορικά με το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η καμπάνια του Μητρώου έχει σαν σκοπό να μηδενίσει την απόσταση που υπάρχει μοιραία ανάμεσα στη βάση και στην ηγεσία, στα κέντρα λήψεων αποφάσεων. Γιατί στα παραδοσιακά κόμματα υπήρχε μοιραία μια τέτοια απόσταση και αυτή την απόσταση πάμε να την σπάσουμε φτιάχνοντας το Μητρώο Στελεχών γιατί κάποιος μπορεί να ασχοληθεί με τη Νέα Δημοκρατία και το κόμμα χωρίς να έχει κολλητούς, χωρίς να προέρχεται από κάπου.

 

About Author