Συζητά με Star και Σκάϊ η Όλγα Τρέμη- Τα τετ α τετ προς διερεύνηση της τηλεοπτικής επιστροφής…

Αποφασισµένη να µη βρίσκεται για δεύτερη συνεχόµενη σεζόν εκτός τηλεοπτικού τοπίου φαίνεται πως είναι η Ολγα Τρέµη. Αυτό γράφoυν τα Παραπολιτικά αναφέροντας πως η γνωστή δηµοσιογράφος συνεχίζει τις επαφές της συζητώντας µε στελέχη του τηλεοπτικού -κυρίως – χώρου προκειµένου από τον Σεπτέµβριο να είναι και πάλι στη γνώριµη θέση της, «απέναντι» από τον τηλεοπτικό φακό, είτε µέσω δελτίου ειδήσεων, είτε συµµετέχοντας σε ενηµερωτική εκποµπή.

Σύµφωνα µε πληροφορίες των Παραπολιτικών, πριν από λίγες ηµέρες η Ολγα Τρέµη είχε συνάντηση µε κορυφαίο παράγοντα µεγάλου καναλιού που βρίσκεται στα βόρεια προάστια. Η εφημερίδα εννοεί, προφανώς, το Star.

Λέγεται, μάλιστα, πως έχουν γίνει συναντήσεις και με πολιτικό στέλεχος με πανεπιστημιακή ιδιότητα που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ιδιοκτησία του καναλιού.
Αντικείµενο της κουβέντας ήταν το ενδεχόµενο συνεργασίας ενόψει της καινούργιας τηλεοπτικής χρονιάς. Οπως γράφουν τα Παραπολιτικά, αν και υπήρξε µια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, δεν συµφωνήθηκε κάτι συγκεκριμένο. Γεγονός πάντως είναι πως το κανάλι αυτή την περίοδο είναι πλήρες τόσο σε επίπεδο βασικών παρουσιαστών δελτίου όσο και στο γενικότερο ενηµερωτικό πρόγραµµα.

Όμως η Όλγα Τρέμη διερευνά και την πιθανότητα ένταξής της στο δυναμικό του Σκάϊ, όχι ίσως για το κανάλι του Φαλήρου αλλά για τη νέα τηλεοπτική προσπάθεια που συζητείται -αν και τίποτε δεν έχει καταλήξει- για συνεργασία του με το Action24 στην εκδοχή ενός καναλιού 24ωρης ενημέρωσης, περιφερειακής εμβέλειας (με αναμετάδοση από τον OTETV και επαρχιακά κανάλια) που θα ονομάζεται Σκάϊ24. Στο πλαίσιο αυτό ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προ ημερών η Όλγα Τρέμη συνέτρωγε με τον δημοσιογράφο του Σκάϊ Τάκη Χατζή που διατηρεί στενές σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η παρέα έτρωγε, όπως μαθαίνουμε, σε γνωστό ουζερί στην περιοχή της Πεντέλης…

About Author