Οι κληρονόμοι του Prince και η τεράστια περιουσία του σε αριθμούς

Οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του αδικοχαμένου ποπ σταρ Prince, είναι τα έξι αδέλφια του που θα κληθούν να μοιραστούν μια τεράστια περιουσία σε ακίνητα, μετρητά, χρυσό, μετοχές και άλλα πολλά που ακόμη δεν έχουν καταγραφεί στο σύνολο τους. Και κάτι πιο σπουδαίο θα διαχειρίζονται τα δικαιώματα από το έργο του σπουδαίου καλλιτέχνη. 

Μετά την έκδοση της απόφασης από δικαστήριο της Μινεσότα όσοι υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι του Prince έχουν σύμφωνα με το δικαστήριο, ένα χρόνο μπροστά τους για να εμφανιστούν και να διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας.

Ποια είναι η περιουσία του Prince;

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο τραγουδιστής του «Purple Rain» είχε στην ιδιοκτησία του ακίνητα που η αξία τους ξεπερνάει τα 25 εκατ. δολάρια, επιπλέον διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 110.000 δολαρίων και 67 ράβδους χρυσού που υποτιμούνται σε πάνω από 836.000 δολάρια.

Επίσης τα διαθέσιμα της εταιρείας του NPG Music Publishing ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. δολάρια, ενώ δεν υπολογίζονται οι μετοχές και τα ομόλογα που είχε στη διάθεσή του και χωρίς η απογραφή της περιουσίας τού καλλιτέχνη, που πέθανε τον Απρίλιο του 2016, σε ηλικία 57 χρόνων, να είναι η τελική.

Επιπλέον υπάρχει και μία σειρά από ακυκλοφόρητα τραγούδια, που δεν έχουν αποτιμηθεί, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων: κοσμήματα, ο εξοπλισμός του στούντιο ηχογράφησης και τουλάχιστον μία ντουζίνα αυτοκίνητα.

Ο θάνατος του

Ο 57χρονος τραγουδιστής είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του σε προάστιο της Μινεάπολη στις 21 Απριλίου του 2016. Όπως γνωστοποίησε  ο ιατροδικαστής, τα αποτελέσματα των ερευνών έδειξαν ότι πέθανε από τυχαία, μεγάλη δόση φεντανύλης. Πρόκειται για οπιούχο αναλγητικό.

Η μονοσέλιδη έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο Πρίγκιπας πήρε μόνος του την φεντανύλη, η οποία είναι ένα συνθετικό οπιοειδές, πολλές φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη.

Να θυμίσουμε ότι στο μεσοδιάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι στον οργανισμό του ανιχνεύτηκε το αναλγητικό Percocet ενώ, όπως είχαν ανακοινώσει οι αρχές τον Μάιο συνταγές παυσίπονων είχαν βρεθεί στο σπίτι του.

Μάλιστα γιατρός είχε επισκεφτεί τον Prince δύο φορές μέσα στην εβδομάδα που πέθανε και είχε συνταγογραφήσει φαρμακευτική αγωγή στις 20 Απριλίου.

Ακούστε το θρυλικό Purple Rain από τον Prince

About Author