Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Ταϊμς Σκουέαρ- 18χρονη νεκρή και 22 τραυματίες

Ένας νεκρός και 22 τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Τάιμς Σκουεάρ της Νέας Υόρκης. Νεκρή είναι μία 18χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο Fox News,ο οδηγός πήγαινε ανάποδα με το αυτοκίνητο στο δρόμο και επιχείρησε να μπει σε ένα πεζόδρομο ενώ μετά το συμβάν επιχείρησε να διαφύγει.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης έσπευσαν στο σημείο. Αδιευκρίνιστο είναι ακόμη το εάν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο οι μνήμες όλων πήγαν σε αντίστοιχες τρομοκρατικές ενέργειες. Τα καταστήματα στην Times Square έχουν αποκλειστεί, μέχρι να διευκρινιστεί αν πρόκειται για τροχαίο ή κάτι άλλο. Κυβερνητικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το Reuters υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για σύνδεση με τρομοκρατία.

Το ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση 42ης και 7ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης αναφέρουν ότι τα θύματα που τραυματίστηκαν είναι 13 ενώ το RT ανεβάζει στους 20 τον αριθμό των τραυματιών.

Και άλλο περιστατικό στο Staten Island: 1 νεκρός, 5 τραυματίες

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, συνέβη και δεύτερο παρόμοιο περιστατικό πριν από λίγο στο Στέιτεν Αιλαντ. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς με αποτέλεσμα να σκοτωθεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος και τουλάχιστον τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. το περιστατικό συνέβη στην διασταύρωση Μπρόντγουεϊ και Κάσλτον.

Σύμφωνα με το New York Daily News, ωστόσο, το περιστατικό αφορούσε τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν ακόμα 11. Το περιστατικό έγινε στο Λιμάνι του Ρίτσμοντ στις 11:40 π.μ τοπικη ώρα.

 

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες σύλληψης του οδηγού του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι 26χρονος έγχρωμος από το Μπρονξ.

 

About Author