“Δούρρειος Ίππος” η Βαλαβάνη για να χτυπηθεί το Survivor;

Ξεκίνησε από τα social media αλλά φαίνεται πως αποτελεί παράλληλα και μία προσπάθεια να δημιουργηθούν “θέματα” σχετικά με την αξιοπιστία του Survivor. Κάποιοι, μάλιστα, εντάσσουν την προσπάθεια στις επιθέσεις που δέχεται το παιχνίδι του Σκάϊ από ανταγωνιστές που δεν βλέπουν με θετική ματιά ούτε τις υψηλές τηλεθεάσεις, ούτε τα εμπορικά έσοδα.

Το θέμα αφορά τη συμμετοχή στο παιχνίδι της αθλητικογράφου του Σκάϊ Ευριδίκης Βαλαβάνη. Εκείνο που επικαλούνται ορισμένοι είναι ότι ο διεθνής κανονισμός του παιχνιδιού, προβλέπει ότι απαγορεύεται η συμμετοχή ανθρώπων που έχουν καθοιονδήποτε τρόπο εργασιακή σχέση ή εμπλοκή με το κανάλι και τον Όμιλο που φιλοξενεί το παιχνίδι ή με την ιδιοκτησία του σταθμού.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρυδίκη Βαλαβάνη εναντίον Λάουρα Νάργες survivor

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ που λατρεύει το pole dancing [photos]

Στα social media, εκτός από το γεγονός ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν αθλητικογράφος στο Σκάι, η σχέση της με το κανάλι που προβάλλει το παιχνίδι, παρά το σχετικό κανονισμό, είναι ακόμα πιο στενή, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πατέρας της είναι ο προσωπικός οδηγός του Γιάννη Αλαφούζου, ιδιοκτήτη του Ομίλου.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, για τις οποίες δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα τοποθέτηση του καναλιού, ορισμένοι επιχειρούν να θέσουν ζήτημα και να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του θεάματος. Πέραν, δηλαδή, της χαμηλής ποιότητας της εκπομπής, υπάρχει, λένε, και θέμα αξιοπιστίας. Την αφορμή την έδωσε η αποχώρηση της Λάουρας Νάργιες αντί της Ευριδίκης Βαλαβάνη, όπως αναμενόταν, κάτι που εξελήφθη ως έμμεση υποστήριξη της δέυτερης επειδή είναι “‘άνθρωπος του καναλιού”.

About Author