Άδωνις κατά Καμμένου για “άσεμνη” χειρονομία σε αγώνα πόλο

Ο υπουργός Άμυνας πήγε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης για να παρακολουθήσει τον αγώνα πόλο γυναικών για τον τέταρτο τελικό της Α1 μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης, στην οποία είναι προπονητής η αδερφή του.

Εκεί ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να χειροκροτά και να ενθουσιάζεται με…οπαδικό πάθος.

Ο Πάνος Καμμένος είναι αδερφός της προπονήτριας της Βουλιαγμένης Αλεξίας και είδε το ματς από την εξέδρα με τον μικρό γιο του, ενώ δεν δίστασε να… σφυρίζει από την εξέδρα.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-8 και ισοφάρισε την τελική σειρά σε 2-2 με τις δύο ομάδες να λύνουν οριστικά τις διαφορές τους το Σάββατο.

Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου και ο συνήθης “αντίπαλος”, αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης (και τομεάρχης Άμυνας) έσπευσε να τον κατηγορήσει. Αφιέρωσε, μάλιστα, …επίσημη δήλωση για να καταγγείλει πως η συμπεριφορά του κ. Καμμένου σε αγώνα πόλο δεν ήταν η ενδεδειγμένη!

H κριτική προς τον υπουργό Άμυνας εστιάσθηκε -κυρίως στοδιαδίκτυο- σε “ασεμνη”, όπως χαρακτηρίσθηκε, χειρονομία, η οποία φαίνεται στην φωτογραφία κάτω.

Αποτέλεσμα εικόνας για Καμμένος σε αγώνα πόλο

Αργότερα, ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος διευκρίνισε με ανάρτησή του στο twitter:

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος.

Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης».

Αποτέλεσμα εικόνας για Καμμένος σε αγώνα πόλο

Αποτέλεσμα εικόνας για Καμμένος σε αγώνα πόλο

Παρακμή και κατάπτωση γιατί ο Πάνος Καμμένος σφύριζε φώναζε υπέρ της ομάδας που υποστήριζε!

Η δήλωση , πάντως, υποκρύπτει πολιτικό παρασκήνιο. Επί της ουσίας επιβεβαιώνει την απόφαση της ηγεσίας της Ν.Δ να εξαπολύει με κάθε αφορμή σκληρές επιθέσεις κατά του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Αν.Ελ (είτε αυτό αφορά τις τοποθετήσεις του για τα εθνικά θέματα, είτε απλά στιγμιότυπα της καθημερινότητας, όπως η παρουσία του σε αγώνα πόλο) καθώς εκτιμάται πως δημοσκοπικά η διείσδυση του κ. Καμμένου σε δεξιά εκλογικά ακροατήρια δεν είναι καθόλου αμελητέα.

About Author