Βουλευτές της Ν.Δ εξυμνούσαν τον Ιβάν Σαββίδη πριν λίγες εβδομάδες

Αποκαλυπτικός ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Ιβάν Σαββίδη, φέρνοντας στη δημοσιότητα λεγόμενα βουλευτών της ΝΔ, τον Απρίλιο του 2016, οι οποίοι όχι μόνο εξυμνούσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά ζητούσαν να συμπεριληφθεί στον αναπτυξιακό νόμο το αίτημα για μη υποχρέωση καταβολής προηγούμενων προστίμων σε νέους επενδυτές.

«Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός έχουν ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης» σημειώνει αρχικά ο κ. Τριανταφυλλίδης, φέρνοντας στο «φως» όσα είχαν δηλώσει στη συνεδρίαση της Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς πριν λίγους μήνες οι βουλευτές της ΝΔ: Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Καρασμάνης και Θόδωρος Καράογλου, παρουσία τριών επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ιβάν Σαββίδη!

«Φωτεινό παράδειγμα φλογερού Έλληνα και επενδυτή ο κ. Σαββίδης» είχε πει ο κ. Αναστασιάδης, με τον βουλευτή Πέλλας με τη ΝΔ, Γιώργο Καρασμάνη, να επισημαίνει: «Τα υπουργεία να συμπεριλάβουν τις προτάσεις Σαββίδη στον αναπτυξιακό νόμο. Είναι καταλυτικές αυτές οι προτάσεις». Από την πλευρά του, σε πλήρη αναντιστοιχία με όσα έχουν ειπωθεί τελευταία από στελέχη της ΝΔ κατά του ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ, ο κ. Καράογλου είπε: «Κύριε Πρόεδρε είναι μια σημαντική μέρα για εμάς τους Μακεδόνες και δη τους Θεσσαλονικείς, γιατί φροντίσατε στο πάνελ των καλεσμένων να έχουμε τρεις εκλεκτούς Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες».

About Author