Αλ. Τσίπρας: Επίθεση στη ΝΔ για την υγεία – Όλα στο φως[video]

Σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας με παράλληλη επίθεση στη ΝΔ έκανε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη, όπου εγκαινίασε το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Εύοσμου.

«Είναι δύσκολες οι συνθήκες, άφησαν τη χώρα με τα ταμεία άδεια, σχεδιάζοντας την αριστερή παρένθεση, οι προηγούμενοι. Εμείς πήραμε τους προϋπολογισμούς και τα καταφέραμε να αυξήσουμε τις δαπάνες στην υγεία», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας:

«Δεν λέει κανείς ότι είμαστε στον παράδεισο, επισήμανε, αλλά δώσαμε μάχη απέναντι σε κατεστημένα και τα καταφέραμε και θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία του υπουργείου αλλά κυρίως τους γιατρούς τους νοσηλευτές τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία που δίνουν σκληρή μάχη» και συμπλήρωσε:

«Όταν ακούμε ότι η μεταρρύθμιση πρωτοβάθμιας υγείας είναι σοβιετικού τύπου, όταν ακούμε από τον τομεάρχη της ΝΔ ότι θα τα αλλάξουν όλα και θα απολύσουν τον κόσμο, τους αφήνουμε, γιατί τώρα τελευταία όλα τα ακούνε πέτσινα, τα αντίμετρα πέτσινα, το κύπελλο στον ΠΑΟΚ, πέτσινα τα κέντρα υγείας. Πέτσινη είναι η ευαισθησία τους απέναντι στον λαό».

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, έκανε λόγο για «μεγάλο πάρτι στον χώρο της υγείας», για να συνεχίσει λέγοντας ότι «όλα θα έρθουν στο φως».

About Author