Κ. Μπακογιάννης: Μπαμπάς -από τη Σία Κοσιώνη- και υποψήφιος για Δήμο Αθήνας ή Περιφέρεια Αττικής

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Σίας Κοσιώνη από την ίδια την δημοσιογράφο μέσω Facebook, ο σύντροφός της, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μπακογιάννης έκανε το πρώτο δημόσιο σχόλιο για τη νέα αυτή χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή τους.

Με αφορμή τη συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών της χώρας με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στα ευχάριστα. Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντώντας στις ευχές που δέχτηκε για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια του είπε: “Να είναι γερά και τυχερά τα παιδιά όλων μας, και εάν γίνεται να ζήσουν σε μία καλύτερη χώρα”.

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, όπως προαναφέρθηκε, έκανε χθες η ίδια η κυρία Κοσιώνη με ένα γλυκύτατο ποστ στο Facebook. Ποστάροντας τη φωτογραφία ενός μπέμπη έγραψε: «Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ θα το παρουσιάζουμε…δύο! Παρακαλώ για την κατανόησή σας. Και τη δική του βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά!».

Σχετικά με τα πολιτικά σχέδια, πάντως, του Κώστα Μπακογιάννη, οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει συζητήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επιθυμία του να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων, στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον Μάϊο του 2019, αν και στη Ν.Δ συζητούν και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την περιφέρεια Αττικής που συμβολικά έχει ακόμα μεγαλύτερη πολιτική αξία.

 

Σία Κοσιώνη: Επισημοποιήθηκε η σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωστής Μπακογιάννης με Σία Κοσιώνη

Σχετική εικόνα

About Author