“Μετακομίζει” αλά Γαλλικά ο Σκάϊ για να μην διακόψει το Survivor- Ο “γάμος” Σκάϊ- Action24

Από τη συχνότητα του περιφερειακού καναλιού Action24 θα μεταδώσει ο…Σκάϊ την εκλογική βραδιά της μάχης Μακρόν- Λεπέν! Πρωτότυπο και περίεργο αλλά, παράλληλα, και προάγγελος μελλοντικής συνεργασίας.

‘Οπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον γενικό διευθυντή ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου Σταμάτη Μαλέλη, ο Σκάϊ θα συνεργαστεί με το Action24 και χρησιμοποιώντας το δικό του δημοσιογραφικό δυναμικό αλλά και τις τεχνικές υποδομές του περιφερειακού καναλιού θα μεταδώσει το πρόγραμμα των γαλλικών εκλογών.

Όλα αυτά έχουν ως αφορμή την απόφαση του Σκάϊ να μην διακόψει την μετάδοση του “χρυσοφόρου” Survivor. Έτσι ο μέχρι πρότινος ενημερωτικός Σκάϊ δίνει σαφές προβάδισμα στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα (άλλωστε έτσι θα μετεξελιχθεί πλήρως από τον Σεπτέμβριο) και αναγκάζεται να μετακομίσει το ενημερωτικό μέρος της εκλογικής βραδιάς σε…άλλο κανάλι.

Γιάννης Αλαφούζος και Διονύσης Παναγιωτάκης (ο ιδιοκτήτης του Action24) φαίνεται, όμως, πως έχουν μεγαλύτερα σχέδια, παρότι δεν το ανακοινώνουν ακόμα. Οι πληροφορίες θέλουν το περιφερειακό κανάλι να αποτελεί το “όχημα” για τη λειτουργία του Σκάϊ 24, του νέου πλήρως ενημερωτικού καναλιού που ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης του καναλιού του Φαλήρου.

Ο Σκάϊ θα γίνει το κανάλι του Survivor και του X Factor και σε συνεργασία με τον τούρκο επιχειρηματία Ιλιτζαλί (που έχει και τα δικαιώματα των μεγάλων  tv shows) θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα, κρατώντας μόνο δύο ενημερωτικές ζώνες: το πρωϊνό με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου και το βραδινό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Το υπόλοιπο ενημερωτικό πρόγραμμα του Σκάϊ είναι πιθανό να “μετακομίσει” στο Action24. Έτσι ο κ. Αλαφούζος αποκτά έμμεσα περιφερειακή συχνότητα σε ένα τηλεοπτικό κοινό περίπου 5 εκατομμυρίων και μέσω επαρχιακών καναλιών, OTE TV και NOVA στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτό είναι, όπως λέγεται, το σχέδιο, το οποίο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όσο το ΕΣΡ δεν μπορεί (;) να υπερβεί τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να διεξάγει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

About Author