Μαξίμου για συνέντευξη Μητσοτάκη: Κάνει εκ του ασφαλούς τον κουβαρντά

Σκληρή ήταν η απάντηση τόσο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, όσο και της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στα λεγόμενα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Κατανοούμε την δυσάρεστη θέση στην οποία βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας που εμπεριέχει θετικά αντίμετρα αλλά και την άμεση προοπτική μέτρων για την απομείωση του χρέους», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Προσθέτει σκωπτικά, ότι «κάποιος, όμως, πρέπει να του εξηγήσει ότι παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τον… κουβαρντά στα δελτία ειδήσεων, απλά εκτίθεται». «Ας θυμόταν να κάνει τον κουβαρντά, πριν λίγους μήνες, όταν καταψήφιζε στη Βουλή τα 620 εκατ. ευρώ για τους χαμηλοσυνταξιούχους», συνεχίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στο σχόλιο του, για να καταλήξει: «Και, κυρίως, ας το θυμηθεί και μεθαύριο που θα έρθουν τα αντίμετρα στη Βουλή και θα τα καταψηφίσει».
ΑΝΕΛ: Να δοθούν τα ονόματα των βουλευτών της ΝΔ
“Θα ήταν πιο ωφέλιμο ο κ. Μητσοτάκης αντί να μιλά για «τροπολογίες από την πίσω πόρτα», να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών του κόμματός του που απέφυγαν να καταψηφίσουν την τροπολογία χωρίς να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους, καθώς επίσης και τις υπογραφές των βουλευτών που απουσίαζαν από την ψηφοφορία επικαλούμενοι διάφορους λόγους και δήλωναν μόνο εξ’ αποστάσεως ότι …θα την καταψήφιζαν, αποφεύγοντας όμως να το πράξουν μπροστά στην κάλπη” αναφέρει σε απάντησή της “στους ισχυρισμούς του Κ. Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
“Είναι άραγε τυχαίο ότι όσοι απουσίαζαν – και δεν είναι λίγοι – εκλέγονται στη Μακεδονία και στη Θράκη; Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν συντάχθηκαν με τη γραμμή της ηγεσίας του κόμματος” καταλήγει στην απάντησή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

About Author