ΟΠΑΠ: Με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα «Επιχειρηματική ανάπτυξη»

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά ο ΟΠΑΠ το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη» και ήδη, κάθε μία από τις 20 μικρομεσαίες επιχειρήσεις του προγράμματος έχει τον κατάλληλο μέντορα που της προσφέρει ολοκληρωμένη καθοδήγηση.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και τα πρώτα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα χρηματοδότησης και στρατηγικής, από έμπειρους συμβούλους και επαγγελματίες της αγοράς. Οι μέντορες που υποστηρίζουν το πρόγραμμα είναι επιτυχημένα και υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αγοράς και επιχειρηματίες που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις στο παρελθόν και έχουν καταφέρει να αναπτύξουν πετυχημένα την επιχείρησή τους, δημιουργώντας έτσι υπεραξία για την οικονομία και την κοινωνία.

Με αυτό τον τρόπο, το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», έρχεται για να δώσει μια διαφορετική και μοναδική προοπτική στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε μέσα από την εξέλιξή τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες.

Η επικεφαλής Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, Γεωργία Λασανιάνου, ενημερώθηκε για την πορεία των εκπαιδευτικών σεμιναρίων και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε στο πλευρό των εταιρειών. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, που θα βοηθήσουν τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα έτος. Στόχος μας είναι να το συνεχίσουμε, να προσθέσουμε κι άλλες εταιρείες, να δούμε ποια είναι τα αποτελέσματά του και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερες επιχειρήσεις γίνεται».

 

About Author