11 Ιαν 2026

Δείτε επίσης

Σόϊμπλε: Οι λεπτομέρειες για να κλείσει η αξιολόγηση θα απαιτήσουν μερικές μέρες ακόμα

Image

Την εκτίμηση ότι έχει καλυφθεί το περισσότερο έδαφος για την αξιολόγηση έκανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσερχόμενος στο Eurogroup. Ωστόσο έσπευσε να προσθέσει ότι οι λεπτομέρειες θα απαιτήσουν μερικές ακόμα ημέρες.

Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, το καλύτερο αποτέλεσμα στο Eurogroup θα είναι να συμφωνήσουν οι δανειστές σε ένα «κοινό πακέτο μεγεθών» για την Ελλάδα.

Οπως θύμισε, οι προβλέψεις του ΔΝΤ για τα πρωτογενή πλεονάσματα είναι πάντα λίγο πιο απαισιόδοξες από αυτές της ΕΕ.

Ακόμη, ο κ. Σόιμπλε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Euro2day.gr, χαρακτήρισε «θύμα» τον Ντάισελμπλουμ για τις επιθέσεις που δέχεται.

Δείτε επίσης

Σόϊμπλε: Οι λεπτομέρειες για να κλείσει η αξιολόγηση θα απαιτήσουν μερικές μέρες ακόμα | Anatropi News.gr