Υλικά
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 μέτριο κρεμμύδι
5 μανιτάρια φρέσκα
3 ώριμες ντομάτες
30 ελιές πράσινες
Ρίγανη, αλατι, πιπέρι
Ελαιόλαδο 1/4 ποτηριού
1/2 της δόσης ζύμη για φύλλο (εγώ έβαλα αυτό αλλά και οποιοδήποτε άλλο κάνει)
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι, τρίβουμε τις ντοματες στον τρίφτη και καθαρίζουμε τις ελιές πετώντας τα κουκούτσια. Σε πολύ δυνατό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, αλατοπιπερώνουμε και τσιγαρίζουμε τα 4 πρώτα λαχανικά.
Όταν μαλακώσουν καλά και πιουν τα υγρά τους, ρίχνουμε τη ντομάτα, τις ελιές και τη ρίγανη. Όταν μείνει χωρίς υγρά το μείγμα, είναι έτοιμο. Θέλει περίπου 15 λεπτά στο τηγάνι. Ανοίγουμε τα φύλλα μας. Ακολουθεί το στήσιμο της πίτας το οποίο η καθεμια κανει με το δικό της τρόπο. Μην ξεχνάτε να λαδώνετε καλά τα φύλλα.
Ψήνουμε στους 180 για 45 λεπτά.