Υλικά:
•1 κιλό μπακαλιάρο ή πέρκα φιλέτο
•4-5 πατάτες
•2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
•3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
•3 ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κονσέρβα κον κασε
•2 πιπεριές κομμένες σε λεπτά μπαστουνάκια
•1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
•1 φλ. τσαγιού λάδι
•Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
•Στρώνουμε το φιλέτο ψαριού σε ένα ταψί,το αλατοπιπερώνουμε και απο πάνω του τοποθετούμε τις πατάτες αφού πρώτα τις έχουμε αλατίσει και αυτές
•Προσθέτουμε σε όλη την επιφάνεια τα κρεμμύδια,το σκόρδο,τον μαιντανό,τις πιπεριές,την ντομάτα,το λάδι και 1 φλιτζάνι νερό
•Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς,περίπου για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες