22 Μάι 2026

Δείτε επίσης

  • Home
  • Πολιτικη
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

Image

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews

Οι νέες δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη αναδεικνύουν τις πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει θέση «για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα» του συμβούλου του και μέλους της ΚΠΕ της Ν.Δ..

«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις σφαίρες μου για τον αληθινό αντίπαλο», ανέφερε με νόημα ο κ. Κρανιδιώτης σε ανάρτησή του στο facebook, με την Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για προκλητικές δηλώσεις που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Πρωθυπουργό.

«Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για “σφαίρες” που τις κρατούν για τους “αληθινούς αντιπάλους” διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της “διπλανής πόρτας”, αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαμαράς οφείλει να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια, καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Πηγή:| iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/124121#ixzz2gOF6m0g8

An_ARTICLE_END_1

An_ARTICLE_END_2

Δείτε επίσης