08 Μαρ 2026

Δείτε επίσης

  • Home
  • Uncategorized
  • Βασικός υπεύθυνος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης για την επίθεση στον πρόεδρο των φωτορεπόρτερ

Βασικός υπεύθυνος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης για την επίθεση στον πρόεδρο των φωτορεπόρτερ

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews


ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΛΩΛΟΣ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ!
 

Σε επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα.
Ο Μ.Λώλος που, σύμφωνα με πληροφορίες, χτυπήθηκε με γκλόμπ και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Υγεία”, όπου θα χειρουργηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε διενέργεια διοικητικής εξέτασης για το περιστατικό, αλλά και για τα όσα αναφέρθηκαν σε ΜΜΕ από δημοσιογράφους, που κάλυπταν τη συγκέντρωση και τα επεισόδια στο Σύνταγμα, οι οποίοι κατήγγειλαν βίαιη συμπεριφορά και προπηλακισμούς ανθρώπων του Τύπου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης