Το “ευχαριστώ” του Γιώργου Αυτιά στον Κυριάκο Μητοτάκη “on air” (video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μία πρωτοφανής εξομολόγηση on camera προχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο είχε καλεσμένο στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία προανήγγειλε την μείωση του φορολογικού συντελεστή στο 9% από το 22% που ισχύει σήμερα, ενώ ξεκαθάρισε πως αν εκλεχθεί δεν θα γίνει καμία απόλυση στους δημοσίους υπαλλήλους, τον λόγο πήρε τότε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε δημόσια στο τέλος της συνέντευξης τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή του πρότεινε να είναι υποψήφιος όπου θέλει στις εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτή η πράξη του ήταν σαν να του έδωσε διαβατήριο ζωής.

 

«Θέλω να σας πω δημόσια ευχαριστώ. Μου προτείνατε να είμαι υποψήφιος όπου θέλω. Μου δώσατε διαβατήριο ζωής τη Μεγάλη Τετάρτη, όταν ο ένας καθισμένος δίπλα στον άλλο μου είπατε: «Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη μεγάλη αγάπη του κόσμου για σένα»» είπε προσθέτοντας: «Αν σας αδικήσω, το τηλέφωνο είναι εδώ».

«Θα ήσασταν χρήσιμος στο ελληνικό κοινοβούλιο» είπε μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο ο κ. Μητσοτάκης. «Να είστε αυστηρός αλλά δίκαιος στην επόμενη κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Share.

About Author