Σάλος στη Ρόδο με τον δάσκαλο που κλείδωσε μαθητή στην τάξη και έφυγε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σάλο στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και όχι μόνο έχει προκαλέσει η είδηση με τον δάσκαλο που κλείδωσε 9χρονο μαθητή στην τάξη με τη λήξη των μαθημάτων. Ο Δήμος Μουτάφης, δικηγόρος της οικογένειας του μαθητή, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ότι ο εκπαιδευτικός είπε στα παιδιά ότι θα μετρήσει μέχρι το τρία, και όποιο δεν προλάβαινε να φύγει θα το κλείδωνε.

«Το παιδί δεν πρόλαβε να μαζέψει τα πράγματά του και το κλείδωσε. Φώναζε, ούρλιαζε αλλά δεν του άνοιξε κανείς, καθώς ο δάσκαλος παρέδωσε το κλειδί της τάξης και έφυγε» σημείωσε και πρόσθεσε ότι το αγοράκι έμεινε κλειδωμένο στην αίθουσα για 20 λεπτά μέχρι να του ανοίξουν.

Ανέφερε επίσης ότι οι γονείς κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Την έκπληξή του εξέφρασε μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, Ν.Ράπτης για το περιστατικό., για το οποίο έδωσε άμεσα εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Όπως είπε δόθηκε αμέσως εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. «Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι το έκανε επί τούτου», σχολίασε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου αποφάσισε την άμεση απομάκρυνση δασκάλου από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου. Του θέματος έχει επιληφθεί και η Δικαιοσύνη μετά την προσφυγή του γονέα του παιδιού.

Share.

About Author