“Βόμβα” του Κ. Μητσοτάκη: Δεν θέλω μια κοινωνία πού να στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων (vid)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς, ώστε επί της ουσίας να μετατραπούν σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών”.

Αυτό ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ξεκαθαρίζοντας την πολιτική της ΝΔ επισημαίνοντας ότι με το δώρο των Χριστουγέννων «επί της ουσίας μετατρέπουν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών», προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «επομένως, εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εξισορρόπηση στην κοινωνική μας πολιτική, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη στήριξη των μακροχρόνια ανέργων με ευκαιρίες αντί για ένα δώρο, το οποίο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για πάντα».

Share.

About Author