Υποψήφια του Γερουλάνου μοίρασε προεκλογικά φυλλάδια σε παιδιά δημοτικού! μέσα σε ενημερωτικό του Δήμου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή στα δημοτικά σχολεία του Δήμου της Αθήνας μοιράζεται φυλλάδιο για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου αφού τα παιδιά και οι γονείς πρέπει να ενημερωθούν ώστε να δηλώσουν συμμετοχή με δεδομένο ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη από τις 8 Απριλίου και λήγουν στις 13 Ιουνίου. Τα φυλλάδια αυτά δίνονται στα σχολεία και μοιράζονται από τους δασκάλους στα παιδιά.

Με μια διαφορά, ότι φέτος και ενώ σε ένα μήνα έχουμε εκλογές στο φετινό φυλλάδιο που μοιράστηκε χθες στα σχολεία της Κυψέλης υπήρχε ένθετο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Documentonews.gr, υποψήφιας με τον συνδυασμό του Πάυλου Γερουλάνου!

Στο εν λόγω φυλλάδιο η υποψήφια με το όνομα Χριστίνα Βασιλείου αισθάνεται την ανάγκη να πληροφορήσει τα παιδιά και τους γονείς ότι είναι εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων των παιδικών εξοχών, Πρόεδρος Επιτροπής Πιστοποίησης Παιδικών Σταθμών και Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, ότι εκλέγεται στον Δήμο Αθηναίων και ότι κάτοικος Κυψέλης.

Μάλιστα πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήταν εκείνη που κέρδισε το στοίχημα για την εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου στο Μάτι!

Τέλος η κα. Βασιλείου, ευχαριστεί τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο, γιατί την εμπιστεύτηκε και της έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίζει να ασχολείται με τα κοινά και να συμμετέχει ενεργά στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα είσαι εσύ»!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΆΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΗΓΗ: documentonews.gr

Share.

About Author