“Η Ν.Δ να πράξει τα δέοντα για τον θιασώτη του Παπαδόπουλου”- Αιχμές για Κουρουμπλή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο κ. Τζανακόπουλος ρωτήθηκε και για το σημερινό δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» με τίτλο «Είμαι ακροδεξιός και θιασώτης του Παπαδόπουλου»!, που αποκαλύπτει ότι ο Γεώργιος Γκόντζος, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με την παράταξη που στηρίζει η Ν.Δ., δηλώνει χουντικός.

«Η Ν.Δ. πρέπει να πράξει τα δέοντα», απάντησε ο υπουργός και απέκρουσε με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο τη συσχέτιση του συγκεκριμένου ανδρός «που τάσσεται ευθέως κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος» με τη συνάντηση του κ. Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται στη δημόσια σφαίρα να επιχειρούνται τέτοιου είδους συμψηφισμοί.

Όπως είπε, ο κ. Αμβρόσιος δεν τιμά την Εκκλησία της Ελλάδας «και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί». Ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να τίθεται σε αμφισβήτηση εξ αυτού του γεγονότος η παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι, όπως είπε, η διεύρυνση των ατομικών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών, η φιλειρηνική εξωτερική πολιτική. «Τουλάχιστον ως προς την προοδευτικότητα αυτής της κυβέρνησης, την προοδευτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να τίθεται κανένα απολύτως ερώτημα, δεν μπορεί να υπάρχει καμία απολύτως σκιά», υπογράμμισε.

Share.

About Author