“Εμφύλιος” στη ΝΔ Καρδίτσας: Μέλη του κόμματος αποδοκίμασαν Αυγενάκη – Τσιάρα με αφορμή τις τοπικές εκλογές (vid)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την ΝΟΔΕ Καρδίτσας, τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και ο Κώστας Τσιάρας, δέχθηκαν έντονες αποδοκιμασίες από μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Τσιάρας αναφέρθηκε μόνο στην υποψηφιότητα και τη στήριξη του Βασίλη Τσιάκου, ενός εκ των τριών υποψηφίων που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές και οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ.

Τόσο ο Κώστας Γκαβογιάννης, όσο και ο Κώστας Παπαλός, οι οποίοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση, αντέδρασαν και μαζί με άλλα στελέχη από τον εν λόγω συνδυασμό, αποχώρησαν από την αίθουσα με φωνές και γιουχαρίσματα.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Γκαβογιάννης έγραψε αμέσως μετά από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην εκδήλωση, αναρτώντας και το επίμαχο βίντεο με τα γιουχαρίσματα:

«Ντροπή στους Τσιάρα και Αυγενάκη μόνο. Ο ενας θέλει να το παίξει ισχυρός στην Καρδιτσα και άλλος κάνει την πλάκα του διότι δεν εκλέγεται εδώ αλλά στην Κρήτη … Εκτός από την Τ.Α σε όλη την Ελλάδα καταστρέφουν και μια ιστορική παράταξη , που κάποιοι άλλη ματώσανε να την στήσουν …… Φαίνεται γράφουν και αυτή την ιστορία τους !!!».

Ο κ. Γκαβογιάννης, μιλώντας στο voreini.gr, είπε ότι «ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε κάτω από τις κομματικές βλέψεις του Τσιάρα, ο οποίος, το μόνο που κοιτάζει, είναι το δικό του πολιτικό μέλλον. Δεν είναι δραγουμάνος, δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν μπορεί να μεθοδεύει πράγματα που αφορούν τον κόσμο της Καρδίτσας. Αυτά ας τα κρατήσει για την δική του ‘’οικογένεια’’. Αφού κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την πολιτική διάλεκτο, ήρθε η ώρα της ‘’γλώσσας του πεζοδρομίου’’. Τα αστεία τελειώσανε. Δεν θα γίνουμε υποτακτικοί κανενός βουλευτή, ούτε το χαρέμι του».

Αποδοκιμασία Τσιάρα σε εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ

Αποδοκιμασία του βουλευτή Ν.Δ. του Νομού Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα σε εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ για παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος.Το βίντεο είναι του https://www.facebook.com/ioannes.kolobos από το https://karditsapress.gr

Gepostet von Poniros Typos της Καφρίτσας am Freitag, 12. April 2019

 

 

Share.

About Author